Zangvakantie 2024

Zingen in de Ardennen

amateurzangers met ruime ervaring in meerstemmige koorzang

19 juli tot en met 26 juli 2024

VOLGEBOEKT VOOR SOPRANEN EN ALTEN. ER IS NOG EEN ENKELE PLAATS VOOR EEN TENOR EN/OF BAS.

 

David Hurley en Petra Weijers

David Hurley

De zangweek staat onder leiding van countertenor David Hurley (ook Petra dirigeert dit jaar enkele werken). David Hurley zong meer dan 25 jaar bij het wereldwijd immens populaire en beroemde mannensextet The King’s Singers uit Groot-Brittannië. Een zanggroep met een breder repertoire in alle mogelijk genres is  nauwelijks denkbaar. In 2016 gaf David een jongere collega de kans zijn plek bij The King’s Singers in te nemen. Als docent richt hij zich nu volledig op het doorgeven van zijn fenomenale kennis en ervaring. David geeft op reguliere basis les aan de Koorschool Delft.

Petra Weijers

Na vele jaren zelf de zangweek gedirigeerd te hebben, richt Petra zich nu op de organisatie van de zangweek. Petra studeerde klassiek solozang en richtte in 2016 de Koorschool Delft op, een plek waar kinderen en volwassenen goed leren zingen, en vooral ook ervaren hoe leuk het is om samen te zingen. Voor kinderen zijn er koorklassen vanaf 4 jaar en voor volwassenen koorprojecten, workshops, lezingen en privélessen.

Na 16 succesvolle zangweken in Oostenrijk, Engeland, Spanje en België gaat de zangweek nu naar de Belgische Ardennen voor een week vol koorzang en luxe ontspanning.

Informatie en aanmelden

 

 

 

Locatie en periode

 

Domein Les Merlettes, La Roche-en-Ardenne

 19 juli tot en met 26 juli 2024

Door wie

Organisatie en voorbereidende repetities: Petra Weijers
Dirigent in België: David Hurley en Petra Weijers

Ingeval van ziekte van dirigent, pianist of organisator wordt
voor vervanging gezorgd.