kinderkoor koorschool delft Bieslandhof 2019

 Vacature docent koorklassen

m/v

maandag- en/of dinsdagmiddag

Tijdelijk

 

Per direct zijn we op zoek naar een tijdelijke zangdocent koorklassen op maandag- en/of dinsdagmiddag. De leslocatie is in Delft.

In elke koorklas werk je aan stemvorming, repertoire, solfège en doe je de leukste zangspelletjes. Ben je spontaan, enthousiast en is het je passie om kinderen muzikaal op te leiden tot zelfstandige zangers, solliciteer dan snel.

Docenten met een afgeronde opleiding klassiek zang of muziek zijn welkom om te solliciteren. Ook studenten die in hun laatste studiejaar zitten, worden uitgenodigd om te reageren.

Stuur je reactie met CV naar info@koorschooldelft.nl.

 

Muziek maakt slim en zingen is gezond

Wetenschappelijke studies bewijzen het keer op keer. Maar boven alles is zingen gewoon leuk! En vooral als je het samen doet. Samen liederen instuderen en een prachtig concert geven, zorgen dat het publiek heel hard voor je klapt! Muziek en ervaringen die je levenslang niet meer vergeet.

Koorschool Delft is sinds de start in februari 2016 uitgegroeid tot een klassieke zangopleiding voor volwassenen en kinderen.
Voor volwassenen zijn er privélessen, koorprojecten, workshops, masterclasses en cursussen.
Voor kinderen vanaf 4 jaar zijn er verschillende koorklassen, die aansluiten bij hun leeftijd, ontwikkeling en belevingswereld. Naast de koorrepetities krijgen kinderen in de Plusklassen ook solfège en muziektheorie. Inmiddels vinden zo’n 60 kinderen wekelijks hun weg naar de koorschool.

We werken met vaste docenten, maar nodigen ook nationaal en internationaal bekende gastdocenten uit, zoals John Rutter, Bob Chilcott en Peter Dijkstra. David Hurley is vaste gastdocent en dirigeert het unieke falsetkoor.

Kwintklas koorschool delft web
koorschool kinderklassen