Aanbod voor bedrijven

 

Zingen naast de werkvloer

Koorzang maakt mensen tot een team met een gezamenlijk doel. En in een ontspannen sfeer doet zingen ieders lijf en brein goed. Daarom is samen zingen een verrassend leuke verbindende activiteit voor collega’s uit alle gelederen van een bedrijf.

 Workshop van een dag of dagdeel

Natuurlijk worden vorm en inhoud op maat gemaakt voor uw bedrijf en de gelegenheid, en vindt de workshop plaats op de gewenste locatie.

 Bedrijfskoor

Voor een groep collega’s die vaker samen wil zingen kan Koorschool Delft de gehele organisatie verzorgen: muzikale leiding, repertoire, evt. pianist, etc.

Regelmatig of af en toe samenkomen?

Gewoon lekker zingen zonder de ambitie om op te treden, of toewerken naar een uitvoering bij een speciale gelegenheid?

Samen bedenken we de juiste formule.

Neem contact op via info@koorschooldelft.nl voor meer informatie.

Binnenkort: OPEN LESSEN KOORKLASSEN

De open lessen staan weer voor de deur. Kinderen van 4 t/m 18 jaar zijn van harte welkom om een keertje mee te zingen in één van de koorklassen die passen bij hun leeftijd. In de koorklassen leren kinderen mooie, leuke, grappige en ontroerende liederen zingen. Ze leren hun stem goed gebruiken en leren ook noten lezen. De lessen worden besloten met de leukste zangspelletjes. Kinderen die al verder gevorderd zijn en noten kunnen lezen, mogen komen kijken bij het Delfts Kinderkoor.

 

Op maandag 27 juni zijn de open lessen:

- Primeklas, 15:45-16:30 uur, voor kinderen in groep 1 en 2

- Kwintklas, 17:00-18:00 uur, voor kinderen in groep 5 t/m 8

- Octaafklas, 18:10-19:10 uur, voor kinderen vanaf de brugklas

 

Op dinsdag 28 juni zijn de open lessen:

- Secundeklas, 16:00-16:45 uur, voor kinderen in groep 3

- Tertskas, 17:00-18:00 uur, voor kinderen in groep 4

Voor kinderen die al wat verder gevorderd zijn en al van blad kunnen zingen, is de open les van het Delfts Kinderkoor, op donderdag 30 juni, van 17:15 tot 18:15 uur. Je hoeft je niet van tevoren op te geven.

X