Coronaverantwoord zingen

 

De activiteiten van Koorschool Delft in coronatijd, worden in een corona-veilige omgeving gehouden. Indien het in een binnenruimte plaatsvindt, wordt om het uur de repetitieruimte geventileerd. De protocollen voor koorzang, opgesteld door Koornetwerk Nederland, worden – voor zover nog van kracht – aangehouden.

Vanzelfsprekend worden alle algemeen geldende coronamaatregelen nageleefd.  

Van de deelnemers wordt verwacht dat zij bij de minste of geringste verdenking op klachten of een positieve (zelf)test niet zullen deelnemen. Indien onverhoopt de maatregelen worden aangescherpt, worden de workshops geannuleerd. Er zijn dan geen kosten aan verbonden.

Tevens hanteren wij onderstaande regels: 

Toegangscontrole

De huidige maatregelen maken het Koorschool Delft mogelijk om alle activiteiten te organiseren waarbij tweederde van de zaalcapaciteit wordt benut.

Het is daarbij verplicht dat bezoekers vanaf 12 jaar bij de ingang een coronatoegangsbewijs (bewijs van vaccinatie/testen/herstel) tonen, zoals bijvoorbeeld de coronacheck-app of een uitgeprinte qr-code inclusief een id-bewijs. Iedereen houdt, daar waar mogelijk, afstand.

De binnenruimte wordt, voor zover mogelijk, ieder uur geventileerd.

Geplaceerde plaatsing

Onze concerten zijn geplaceerd. Wij geven je plaats aan tijdens een concert of workshop. Dit betekent dat het niet mogelijk is om zelf tijdens het bestellen een stoel te kiezen. Iedereen in de zaal heeft het coronatoegangsbewijs en id-bewijs getoond.

X