Coronaverantwoord zingen

 

De activiteiten van Koorschool Delft in coronatijd, worden in een corona-veilige omgeving gehouden. Indien het in een binnenruimte plaatsvindt, wordt om het uur de repetitieruimte geventileerd. De protocollen voor koorzang, opgesteld door Koornetwerk Nederland, worden – voor zover nog van kracht – aangehouden.

De geldende maatregelen tijdens workshops en andere activiteiten worden bij bevestiging van inschrijving aan de deelnemers verzonden. Vanzelfsprekend worden ook alle algemeen geldende coronamaatregelen nageleefd.

Van de deelnemers wordt verwacht dat zij bij de minste of geringste verdenking op klachten of een positieve (zelf)test niet aan de workshop zullen deelnemen. Indien onverhoopt de maatregelen worden aangescherpt, worden de workshops geannuleerd. Er zijn dan geen kosten aan verbonden.

Toegangscontrole

De huidige maatregelen maken het Koorschool Delft mogelijk om workshops en concerten te organiseren waarbij tweederde van de zaalcapaciteit wordt benut.

Het is daarbij verplicht dat bezoekers vanaf 12 jaar bij de ingang een coronatoegangsbewijs (bewijs van vaccinatie/testen/herstel) tonen, zoals bijvoorbeeld de coronacheck-app of een uitgeprinte qr-code. Er hoeft dan in het gebouw geen afstand gehouden te worden, wel verzoeken we u om nog steeds een mondkapje te dragen wanneer u zich in het gebouw verplaatst.

De binnenruimte wordt, voor zover mogelijk, ieder uur geventileerd.

Ongeplaceerde plaatsing

Onze workshops en concerten zijn ongeplaceerd. Er zijn dus geen vaste stoelen gereserveerd. Dit betekent dat het niet mogelijk is om zelf tijdens het bestellen een stoel te kiezen. U kiest zelf uw plaats in de zaal. Dit betekent dat het mogelijk is dat u direct naast andere bezoekers plaats zal moeten nemen, waarbij wel afstand gehouden wordt. Iedereen in de zaal heeft het coronatoegangsbewijs getoond.

X