Master Workshop voor koren en ensembles met David Hurley

Na zijn succesvolle workshops de afgelopen maanden, komt David Hurley op veler verzoek op reguliere basis naar Delft. Het zingen in falset (kopstem) voor mannen heeft een terugkerend vervolg gekregen: het falsetkoor. En voor koren en ensembles is de Master Workshop.

In deze workshop coacht David Hurley je koor, waarbij het koor zelf stukken kiest om aan te werken (liefst a capella werken). Je koor is bovendien welkom om als toehoorders aanwezig te zijn bij de andere koren die les krijgen op dezelfde dag.

Als je koor geen kans ziet naar Delft te komen, maar niet al te ver weg zit (tot ongeveer 50 km), kunnen we zien of de workshop op je eigen locatie kan plaatsvinden. Onze ruimte in Delft is minder goed berekend op koren met meer dan 45 leden, dus in dat geval overleggen we wat er mogelijk is.

david hurley workshops2 koorschool delft

David Hurley zong meer dan 25 jaar bij het wereldwijd immens populaire mannensextet The King’s Singers uit Groot-Brittannië. Een zanggroep met een breder repertoire in alle mogelijk genres is nauwelijks denkbaar.

Onlangs gaf David een jongere collega de kans zijn plek bij The King’s Singers in te nemen. Als docent richt hij zich nu volledig op het doorgeven van zijn fenomenale kennis en ervaring.

Aanmelden

Eerstvolgende workshop

 

Geen uitvoeringen

 

 

Locatie

Oudkatholieke kerk Delft

Bagijnhof 21, Delft

Bij koren groter dan 45 leden komen we ook naar eigen repetitielocatie; er worden dan reiskosten in rekening gebracht.

 

 

Informatie

Deelname: € 515 per koor, inclusief koffie/thee/water.

Maximaal aantal zangers per koor: 45.

De voertaal is Engels.

 

 

Aanmelden

  • [caldera_form id=”CF5b7886ece117e”]