Online concert door alle koorklassen

Dit schooljaar wordt afgesloten met een heus online concert! De onzekerheid door het coronavirus maakte een goede voorbereiding voor een live concert niet mogelijk. Maar het leuke van een concertvideo is natuurlijk dat de kinderen zichzelf kunnen terugzien, zo vaak als ze maar willen!

De concertvideo’s van alle koorklassen zijn door de video-professionals Denise Wuijster en Tim van Leeuwen vormgegeven, geanimeerd en gemonteerd tot één mooie film. De opnames en foto’s zijn gemaakt door Yvonne Kluin en Yana Reijns.

 

Zingen voor een goed doel

Bijzonder dit jaar is dat de kinderen ook hebben gezongen voor een goed doel. De extra opbrengst van de concertkaartjes gaat naar stichting KiKa, waar de kinderen zelf voor gekozen hebben. We hopen veel voor KiKa te kunnen ophalen. Het extra bedrag voor het goede doel kan zelf gekozen worden. Na ontvangst van alle betalingen maken we de opbrengst voor KiKa bekend.

 

Privacy

In verband met de privacywetgeving wijzen we er nadrukkelijk op dat de link van de concertvideo niet gedeeld mag worden op social media.

 

Concertkaartje

Het concertticket kost € 12.

Op deze pagina hebben ouders, grootouders, tantes en ooms, vrienden en familie de mogelijkheid een ticket aan te schaffen, waarmee Kika wordt ondersteund. Na ontvangst van de betaling krijgt u een bevestigingsmail met daarin de link naar het concert. De kinderen hopen dat er veel tickets worden verkocht en dat iedereen van hun uitvoering en muziek zal genieten!

 

SANSARA (c) Hannah Veale 1 web

Meer over Kika, kinderenkankervrij

Wat doet Kika?

Jaarlijks krijgen ruim 550 kinderen in Nederland kanker. Op dit moment geneest 75% van deze kinderen. Dat moet en dat kán beter. Ons doel is om dit percentage te verhogen naar 95%.

KiKa werft fondsen voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker, gericht op minder pijn tijdens behandelingen, meer genezing en een hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd. Daarnaast richt KiKa zich op het geven van voorlichting over kinderkanker.

Informatie

Concertticket aanschaffen

Wil je het online concert ontvangen of aan iemand cadeau geven? Schaf hier een ticket aan en je ontvangt de link naar de video.

Let op!

Uiteraard kunnen ouders dit online concert bestellen. Maar ook opa’s, oma’s, of familie of vrienden mogen de video bestellen. Ook kan de link cadeau worden gedaan. De video blijft beschikbaar voor degenen die een ticket hebben aangeschaft of cadeau hebben gekregen.

Als je het concert cadeau geeft, ontvang je een e-mail die je zelf kunt doorsturen naar de cadeauontvanger, zodat deze weet dat de te ontvangen e-mails met link naar het concert veilig is en niet ongevraagd door Koorschool Delft wordt toegestuurd.

Van de totale opbrengst is een deel bestemd voor Kika kinderenkankervrij. 

Total