fbpx
Kerstconcert kinderklassen: informatie voor de ouders

Kleding

Vandaag en morgen worden de overhemden aan de kinderen meegegeven. Mochten ze deze week onverhoopt niet op de repetitie zijn, dan kunnen ze ook volgende week nog worden meegenomen.

De overhemden zijn in principe strijkvrij, maar door het opvouwen zou het fijn zijn als ze toch gestreken kunnen worden. Direct uithangen aan een hangertje helpt ook al. En enkele bijbestelde overhemden zijn wat meer gekreukt dan anderen, als daar een strijkijzer overheen mag, ben ik jullie heel dankbaar!

Verder is het de bedoeling dat de kinderen een zwarte broek of rok onder het witte overhemd dragen, met nette zwarte schoenen, of zo donker mogelijke schoenen.

Ongewassen retour op de eerste repetities ná het Kerstconcert

Graag ontvang ik alle overhemden retour tijdens de eerste repetities ná het kerstconcert, dus in de laatste lesweek vóór de kerstvakantie. De overhemden hoeven niet gewassen te worden. Ik was alle overhemden tegelijk zodat ze ook allemaal hetzelfde qua kleur uit de wasmachine komen.

Generale repetitie

De generale repetitie voor alle klassen is op vrijdag 14 december van 16:00 tot 17:45 uur. De kinderen hoeven dan nog géén koorkleding aan!!

Zondag 16 december

Aanwezig: alle kinderen worden om uiterlijk 13:20 uur verwacht in de kerk, in koorkleding.

Ophalen: de kinderen kunnen na het laatste concert vanaf 17:15 uur worden opgehaald in de zaal bij de kerk.

Kaartverkoop

Wellicht ten overvloede kaartjes zijn online te koop via: https://koorschooldelft.nl/tickets/

3 december 2018

Nieuws

Opbrengst adventskalender aan Rode Kruis

Opbrengst adventskalender aan Rode Kruis

Beste volgers van de Muzikale Adventskalender 2020, Het heeft even geduurd, maar nu kan ik melden dat de kalender voor het Rode Kruis het mooie bedrag van € 1.500 heeft opgeleverd! Samen met alle medewerkers aan de kalender ben ik enorm trots en blij met dit...

Lees meer
Wachtlijst voor twee kinderkoor klassen

Wachtlijst voor twee kinderkoor klassen

Er komen weer veel nieuwe kinderen zingen bij de Koorschool. Voor de Terts- en Kwintklas is nu een wachtlijst. Zodra er genoeg aanmeldingen zijn, starten we een nieuwe groep. Er is nog wel plaats in de Prime-, Secunde- en Octaafklas. Schrijf je snel in, de koorklassen...

Lees meer
Wachtlijst voor 2 kinderkoorklassen

Wachtlijst voor 2 kinderkoorklassen

Er komen weer veel nieuwe kinderen zingen bij Koorschool Delft. Voor de Terts- en Kwintklas is nu een wachtlijst. Zodra er genoeg aanmeldingen zijn, starten we een nieuwe groep. Er is nog wel plaats in de Prime-, Secunde- en Octaafklas. Schrijf je snel in, de...

Lees meer
X