Kleding

Vandaag en morgen worden de overhemden aan de kinderen meegegeven. Mochten ze deze week onverhoopt niet op de repetitie zijn, dan kunnen ze ook volgende week nog worden meegenomen.

De overhemden zijn in principe strijkvrij, maar door het opvouwen zou het fijn zijn als ze toch gestreken kunnen worden. Direct uithangen aan een hangertje helpt ook al. En enkele bijbestelde overhemden zijn wat meer gekreukt dan anderen, als daar een strijkijzer overheen mag, ben ik jullie heel dankbaar!

Verder is het de bedoeling dat de kinderen een zwarte broek of rok onder het witte overhemd dragen, met nette zwarte schoenen, of zo donker mogelijke schoenen.

Ongewassen retour op de eerste repetities ná het Kerstconcert

Graag ontvang ik alle overhemden retour tijdens de eerste repetities ná het kerstconcert, dus in de laatste lesweek vóór de kerstvakantie. De overhemden hoeven niet gewassen te worden. Ik was alle overhemden tegelijk zodat ze ook allemaal hetzelfde qua kleur uit de wasmachine komen.

Generale repetitie

De generale repetitie voor alle klassen is op vrijdag 14 december van 16:00 tot 17:45 uur. De kinderen hoeven dan nog géén koorkleding aan!!

Zondag 16 december

Aanwezig: alle kinderen worden om uiterlijk 13:20 uur verwacht in de kerk, in koorkleding.

Ophalen: de kinderen kunnen na het laatste concert vanaf 17:15 uur worden opgehaald in de zaal bij de kerk.

Kaartverkoop

Wellicht ten overvloede kaartjes zijn online te koop via: https://koorschooldelft.nl/tickets/