Zingen in Spanje 2022: VOLGEBOEKT

amateurzangers met ruime ervaring in meerstemmige koorzang

 

Zangweek Spanje naar 16 t/m 24 juli 2022

De 15e zomerse zangvakantie is een feit. Na Oostenrijk en Engeland, is nu Spanje aan de beurt. Het jubileumjaar wordt gevierd op een bijzondere locatie: Castell Sant mori, bekend als Rocaberti Castle, een 15e-eeuws kasteel in het dorp Sant Mori in Catalonië, in het noordoosten van Spanje. Voor een indruk: bekijk de locatie.

Het dorp ligt in een idyllisch gebied op 25 km van de prachtige stad Girona met vele bezienswaardigheden, en op 15 km van stranden aan de Costa Brava. Girona is in één dag te bereiken per trein en er zijn rechtstreekse vluchten vanaf Rotterdam.

De basisformule van deze vakantie is als vanouds: een week dagelijks zingend toewerken naar een gevarieerd concert voor plaatselijk publiek, én tijd voor wandelen, uitstapjes, luieren, gezellig en lekker eten.

De week is bedoeld voor amateurzangers met ruime ervaring in meerstemmige koorzang die geen probleem hebben met Engels als voertaal bij de repetities.

Muzikale leiding: David Hurley.

 

 

David Hurley

David Hurley zong meer dan 25 jaar bij het wereldwijd immens populaire mannensextet The King’s Singers uit Groot-Brittannië. Een zanggroep met een breder repertoire in alle mogelijk genres is nauwelijks denkbaar.

Onlangs gaf David een jongere collega de kans zijn plek bij The King Singer’s in te nemen. Als docent richt hij zich nu volledig op het doorgeven van zijn fenomenale kennis en ervaring.

Informatie en aanmelden

 

 

 

Bezetting

Amateurzangers,met ruime ervaring in meerstemmige koorzang.

 

 

Wanneer

Reisinformatie :

zaterdag 16 juli 2022 (heenreis) t/m zondag 24 juli 2022 (terugreis).

Vooraf enkele repetities met Petra in Delft, op zaterdagen.

Muzikale leiding: David Hurley.

Informatie brochure in pdf

Brochure Zingen in Spanje 2022

Dit pdf-document bevat de informatiebrochure over de zangvakantie in Spanje. Alle ins en out staan erin vermeld. Download het naar je eigen computer. Vragen kunnen gesteld worden via het contactformulier.

Aanmeldformulier downloaden

Aanmeldformulier Castell Sant Mori Zangweek 2022 16-24 JULI

Dit aanmeldformulier is om te downloaden en printen. Vul alle drie pagina’s in, per deelnemer één formulier, onderteken het en lever zo snel mogelijk in bij Petra Weijers, Bagijnhof 27, 2611 AN Delft.

X