Zangvakantie 2023

Zingen in een kasteelboerderij

amateurzangers met ruime ervaring in meerstemmige koorzang

28 juli t/m 4 augustus 2023

 

De eerder aangekondigde zangweek op deze pagina ging over zingen in Frankrijk, maar door omstandigheden gaat dit niet door. De 16e zangweek gaat nu naar een kasteelboerderij in België. 

 

VOLGEBOEKT!

De zangweek is intussen volgeboekt. Je kunt je nog opgeven voor de wachtlijst, maar er zijn een aantal wachtenden voor je!

 

David Hurley en Petra Weijers

David Hurley

De zangweek staat onder leiding van countertenor David Hurley (ook Petra dirigeert dit jaar enkele werken). David Hurley zong meer dan 25 jaar bij het wereldwijd immens populaire en beroemde mannensextet The King’s Singers uit Groot-Brittannië. Een zanggroep met een breder repertoire in alle mogelijk genres is  nauwelijks denkbaar. In 2016 gaf David een jongere collega de kans zijn plek bij The King’s Singers in te nemen. Als docent richt hij zich nu volledig op het doorgeven van zijn fenomenale kennis en ervaring. David geeft op reguliere basis les aan de Koorschool Delft.

Petra Weijers

Na vele jaren zelf de zangweek gedirigeerd te hebben, richt Petra zich nu op de organisatie van de zangweek. Petra studeerde klassiek solozang en richtte in 2016 de Koorschool Delft op, een plek waar kinderen en volwassenen goed leren zingen, en vooral ook ervaren hoe leuk het is om samen te zingen. Voor kinderen zijn er koorklassen vanaf 4 jaar en voor volwassenen koorprojecten, workshops, lezingen en privélessen. Na 15 succesvolle zangweken in Oostenrijk, Engeland en Spanje heeft zij de Kasteelboerderij gevonden als nieuwe locatie voor een week vol koorzang en luxe ontspanning.

Informatie en aanmelden

 

 

 

Locatie en periode

Kasteelboerderij in Hombourg

Aankomst: vrijdag 28 juli, vanaf 16:00 uur

Vertrek: vrijdag 4 augustus, na het ontbijt

 

Door wie

Organisatie en voorbereidende repetities: Petra Weijers
Dirigent in België: David Hurley en Petra Weijers
Pianist: Alexander van Dijk

Ingeval van ziekte van dirigent, pianist of organisator wordt
voor vervanging gezorgd.

Informatie brochure in pdf

Brochure Zingen in België 2023

Dit pdf-document bevat de informatiebrochure over de zangvakantie in België 2023. Alle ins en out staan erin vermeld. Download het en u kunt het lezen. Heb je nog vragen, dan kunt u deze vragen via het contactformulier.

Aanmeldformulier downloaden

Aanmeldformulier Zingen in België 2023

Dit aanmeldformulier is om te downloaden en printen. Vul het in, onderteken het en lever zo snel mogelijk in bij Petra Weijers, Bagijnhof 27, 2611 AN Delft.