‘Spectacular’ nieuwe koorwerken van Oliver Tarney

Maak kennis met Oliver Tarney’s gewaardeerde koorwerken én de componist zelf

De Engelse componist en dirigent Oliver Tarney leidt een exclusieve workshop met op het repertoire een aantal van zijn prachtige koorwerken. Hij vertelt je daarbij graag meer over de achtergronden van zijn composities.

‘Spectacular’

Om Olivers’ muziek te duiden, citeren we graag de Engelse pers over zijn werk. Van ‘Spectacular’ (The Guardian) tot … ‘touches ones soul in an exceptional manner’  (Choir and Organ).

Wil je kennismaken met zijn muziek die The Financial Times omschrijft als ‘…afwisselend tussen het onuitsprekelijke en het stralende’, zing dan mee op 8 september.

Voor wie

Deze workshop is voor iedereen – zangers en dirigenten – die nieuwe koormuziek wil leren kennen. Om zoveel mogelijk uit de workshop te halen, wordt iedere zanger gevraagd van tevoren thuis de noten gedegen in te studeren. Tijdens de workshop worden géén noten meer gestudeerd, daarvoor is de tijd te kostbaar.  

Ruim van tevoren worden bladmuziek en de oefenbestanden beschikbaar gesteld. Wat je gaat zingen, vind je bij Informatie onder REPERTOIRE.

Oliver Tarney

oliver Tarney

De Engelse componist Oliver Tarney (1984) maakte op jonge leeftijd al kennis met koorzang in zijn parochiekerk. Koorzang is vanaf die tijd altijd zijn grootste inspiratiebron geweest. Na een muziekstudie aan de Universiteit van Manchester en een master in compositie werkte hij tot augustus 2024 als hoofd compositie aan Winchester College. Hij richt nu volledig op het componeren, en geven van workshops.

Oliver heeft veel muziek geschreven voor kinderen en volwassenen, amateurs en professionals. Belangrijke werken zijn onder andere zijn veelgeprezen ‘Magnificat’, opgenomen voor Convivium Records, en ‘St Mark Passion’, in opdracht van het St Endellion Easter Festival. Oliver heeft op grote schaal gewerkt aan de bevordering van het zingen in gemeenschappen, koren en klaslokalen. Het is zijn grote passie om mensen te inspireren om te gaan zingen.

Zijn proactieve, goedgehumeurde benadering van dirigeren, gecombineerd met een grondig begrip van de vocale techniek en het koorrepertoire, leidt tot hoogwaardige uitvoeringen die zowel het publiek als de artiesten boeien. Olivers dirigeerwerk is een belangrijk aspect van zijn carrière en benadrukt zijn toewijding aan muzikale kwaliteit, innovatie en de ontwikkeling van muzikaal talent.

(Bron: www.olivertarney.co.uk)

Informatie en tickets

Locatie

Schuilkerk, Bagijnhof 21, Delft

We zingen in de sfeervolle schuilkerk die bekend staat om zijn prachtige akoestiek. Het Bagijnhof ligt in het centrum van Delft, op circa 12 minuten lopen vanaf station Delft. Parkeren kan in 2 parkeergarages die op 5 minuten loopafstand van het Bagijnhof liggen. In de gehele binnenstad geldt betaald parkeren (dagkaart).

Datum en tijd
 • Zondag 8 september 2024
 • 14-17 uur

 

Repertoire
 • The waiting Sky
 • Come, Lord Jesus

 • The night before Christmas

   

 • The lover’s ghost

 • The Waiting Sky

Deelnameprijs

Prijs: € 56

In de prijs is inbegrepen:

 • Zingen onder exclusieve leiding van Oliver Tarney
 • Originele bladmuziek
 • Exclusief gebruik van oefenbestanden
 • Koffie/thee

 

Aanmelden

Aanmelden en betalen gaat via onze ticketpagina, waarbij je tevens gevraagd wordt een aantal gegevens in te vullen. Na ontvangst van betaling wordt het deelnamebewijs (elektronisch ticket) per mail verzonden. Check hiervoor ook je spammail!

Op deze serie zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing