fbpx

In aanloop naar Pärtpetuum:

workshops rondom muziek van Arvo Pärt

Koorschool Delft, Kamerkoor Delft Blue en Nieuw Kamerkoor Delft organiseren in mei 2022 het ‘Pärtpetuum’, een uniek muzikaal evenement rondom de componist Arvo Pärt. Om alvast kennis te maken met de koormuziek van Pärt verzorgt Koorschool Delft drie workshops.

De drie workshops worden verzorgd door David Hurley. Hij is voormalig lid van het wereldberoemde ensemble The King’s Singers en vaste gastdocent bij de Koorschool. Iedereen kan zich inschrijven. De workshops vinden coronaproof plaats op drie zaterdagen in het najaar van 2021 en het voorjaar van 2022, in de oudkatholieke schuilkerk in Delft. Zodra er meer bekend is, wordt de informatie op deze pagina aangevuld.

 

Pärtpetuum

Pärtpetuum vindt plaats van 20 tot en met 22 mei 2022. Het wordt een verrassend weekend dat helemaal om het leven en werk van Arvo Pärt draait. Met zijn zelfbedachte compositietechniek ‘tintinnabulatie’ (klokjesgeklingel) maakt de in Estland geboren Pärt minimalistische en rustgevende composities die een breed publiek aanspreken. Zijn muziek, modern en klassiek tegelijk, is te horen in vele films en documentaires, waaronder de filmklassieker La dolce vita.

De activiteiten in het Pärtpetuum lopen uiteen van belevenis-wandelingen met zang, muziek, dans en verhalen rond het leven van Pärt tot workshops yoga en dans. Ook zijn er verschillende zangworkshops.

Volg voor meer informatie over dit bijzondere evenement het nieuws op deze website en/of onze Facebookpagina (Pärtpetuum Delft 2021 | Facebook)

Arvo Pärt

Arvo Pärt workshop bij Koorschool Delft

Informatie

 

 

 

Locatie

Schuilkerk, Bagijnhof, Delft.

Locaties van het Pärtpetuumweekend worden later bekendgemaakt.

 

Data en tijden

Zaterdag 23 oktober 2021, 10 – 13 uur

Zaterdag 18 december 2021, 14 – 17 uur

Zaterdag 19 februari 2022, 10 – 13 uur

 

Inhoud workshops

Wordt zo spoedig mogelijk bekendgemaakt.

Deelnameprijs

Wordt zo spoedig mogelijk bekendgemaakt.

Aanmelden

Op dit moment kun je je nog niet aanmelden. Wel kun je ons bericht sturen dat je als eerste op de hoogte wordt gesteld zodra alle informatie op de website staat.

X