Falsetkoor met 

David Hurley

Meerstemmig falsetkoor

Na de succesvolle eerste mannenworkshop op 10 juni 2017 is in november 2017 het falsetkoor gestart: een uniek koor, alleen voor tenoren, baritons en bassen die meerstemmig in falset zingen.

David Hurley coacht de heren die het gebruik van de hoogste regionen van hun stem echt goed willen beheersen. Het koor repeteert één keer per kwartaal en bestaat uit maximaal 24 mannen.

  • Van de deelnemers wordt verwacht dat ze thuis tijd besteden aan het instuderen van hun partij.
  • De voertaal is Engels. Koorschool Delft zorgt voor aanvullende informatie vooraf, zodat betekenis en uitspraak van liedteksten in het Engels of andere vreemde talen geen problemen opleveren.

Het falsetkoor zal ook weer een concert geven, datum nog nader te plannen.

David Hurley zong meer dan 25 jaar bij het wereldwijd immens populaire mannensextet The King’s Singers uit Groot-Brittannië. Een zanggroep met een breder repertoire in alle mogelijk genres is nauwelijks denkbaar.

Onlangs gaf David een jongere collega de kans zijn plek bij The King’s Singers in te nemen. Als docent richt hij zich nu volledig op het doorgeven van zijn fenomenale kennis en ervaring. Klik hier om kennis te maken met David.

Aanmelden

Agenda

 

februari 2022

2022zaterdag19feb15:0018:00Falsetkoor repetitie15:00 - 18:00 Oud- katholieke kerk Delft, Bagijnhof 21

 

 

Locatie

Oudkatholieke kerk Delft

Bagijnhof 21, Delft

 

 

Bezetting

We zoeken geoefende zangers, die zelf hun partijen instuderen; oefenbestanden om je daarbij te helpen zijn beschikbaar. Dus: tijdens de repetities worden geen noten meer gestudeerd.

Minimaal 15, maximaal 24 zangers. (er is weer plaats)

Informatie

Deelname: € 42 per persoon per repetitie

Inclusief koffie/thee/water, bladmuziek.

Deelnemers krijgen een inlogmogelijkheid naar de beschermde pagina met oefenstukken.

De voertaal is Engels. 

Coronaverantwoord zingen

De workshops worden in een corona-veilige omgeving gehouden, waarbij om het uur de repetitieruimte geventileerd wordt. De protocollen voor koorzang opgesteld door Koornetwerk Nederland worden – voor zover nog van kracht – uiteraard aangehouden.

Lees hier de geldende maatregelen

Aanmelden

 

X