fbpx

Click here for Engels

Christmas is coming:

Bob Chilcott and David Hurley discuss festive favourites

Gratis Engelstalige ZOOM-sessie (Nederlandse tijd)

zondagavond 29 november 20:00 uur

 

Op de eerste zondag van de advent zijn Bob Chilcott en David Hurley online te gast bij Koorschool Delft om een uurtje te praten over advents- en kerstmuziek. De twee Britten waren jarenlang collega’s bij het wereldberoemde ensemble The King’s Singers. Bob verliet het ensemble om zich geheel aan het componeren te wijden en zijn werk is inmiddels zeer geliefd bij koren wereldwijd. David kent veel van Bobs werk uit eigen ervaring als zanger en koorleider en beiden hebben een fenomenale kennis van wereldwijd kerstrepertoire.

Schuif aan en luister naar hun herinneringen, ervaringen en commentaren. Bob en David bespreken een persoonlijke keuze van advent- en kerstmuziek en laten geselecteerde opnamen horen. Geef je snel op voor deze ZOOM sessie, waarbij aan het eind gelegenheid is om een vraag te stellen. Je kunt je vraag bij aanmelding opgeven. We maken een selectie en je krijgt uiterlijk één dag tevoren bericht of jouw vraag erbij zit. Tijdens de ZOOM-sessie krijg je een seintje wanneer je je microfoon aan moet zetten om live je vraag te stellen.

Er zijn 90 plaatsen. Het wordt een internationaal gezelschap, want deze uitnodiging gaat ook naar zangers uit Groot-Brittannië, Europa en de Verenigde Staten die Koorschool Delft kennen van eerdere ZOOM-sessies.

Hiernaast vind je alle informatie om mee te luisteren:

Informatie

 

 

 

Locatie

Thuis!

Dag en datum

Zondag 29 november, 20 – 21 uur (Nederlandse tijd)

 

 

Hoe werkt het tijdens de Zoomsessie?

  • Vanaf 19:45 uur aanmelden bij ZOOM via link en wachtwoord, die je per e-mail krijgt als je aanmelding binnen is.

  • Urgente vragen of problemen met de verbinding? Deze kun je tijdens de workshop melden via de CHAT functie (in het Nederlands of Engels).

Hoeveel zangers kunnen meedoen?

Maximaal 90.

Wat kost het?

Deelname is gratis!

Aanmelding & reservering

Aanmelden doe je via onderstaand aanmeldformulier (last minute aanmelden op 29 november tot 17.00 uur). Bij aanmelding kun je een vraag voor Bob of David invullen (in het Engels). We maken een selectie en je krijgt uiterlijk één dag tevoren bericht of jouw vraag erbij zit. Bij het vragenrondje hoor je wanneer je je microfoon aan moet zetten om live je vraag te stellen.

Over Bob Chilcott

bob chilcott  virtual choir

De Engelsman Bob Chilcott is een wereldwijd geliefd componist en dirigent. De Britse pers noemt hem ‘Een hedendaagse held van de Britse koormuziek’. Na twaalf jaar wereldwijd optreden als lid van The King’s Singers, werd hij in 1997 voltijds componist.

Sindsdien heeft hij een groot oeuvre opgebouwd van muziek voor alle soorten koren, gedirigeerd in meer dan 30 landen en gewerkt met duizenden amateurzangers. Bij Koorschool Delft leidde Bob een zangdag in 2018 en hebben we zelf ervaren dat het een feest is om onder zijn enthousiaste leiding te zingen.

Het plan is, dat hij in juli 2021 weer naar Delft komt.

Over David Hurley

David Hurley

Countertenor David Hurley zong bijna 26 jaar de countertenorpartij bij het wereldberoemde ensemble ‘The King’s Singers’ uit Groot-Brittannië. Een zanggroep met een breder repertoire in alle mogelijke genres is nauwelijks denkbaar.

Als docent in Engeland richt hij zich nu op het coachen en begeleiden van jonge zangers en ensembles. Hij is een graag geziene gast bij festivals en zangweken wereldwijd. Als vaste gastdocent is David verbonden aan de Koorschool Delft waar hij sinds 2017 het unieke falsetkoor leidt.

.

X